Ga naar hoofdinhoud

E-FIT

Wil je meer energie en een gezondere levensstijl bekomen?

Onder persoonlijke begeleiding en door een op maat gemaakt programma kan u individueel, samen met uw parter, vriend of vriendin komen sporten. (max 2 personen)
De E-fit apparatuur gebruikt de EMS technologie. EMS is een gevestigde en ontwikkelde techniek die gebruik maakt van elektrische impulsen. Het is een volledige lichaamstraining die gebruik maakt van impulsen.
Bovendien bereikt het ook dieper gelegen spieren die anders nauwelijks geprikkeld worden bij een gewone training. Dit alles wordt bereikt door E-pads (=EMS elektroden) te plaatsen direct boven de spieren. Zo worden alle grote spiergroepen van armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug-tegelijk intensief en effectief getraind.

Resultaat? Een sterker, slanker en fitter lichaam

Het beste resultaat bereikt u door gemiddeld 2 keer per week 20 minuten een E-fit sessie te volgen.
Tijdens een E-fit sessie worden en meer dan 90% van je spiervezels tegelijk gestimuleerd. Tijdens een gewone training in de fitness of BBB is dit slechts 30%! Er zijn verschillende trainingsprogramma’s. De E-Fit wordt wereldwijd gebruikt in fitness studio’s ,in afslankcentra ‘s, in de competitieve sport, in de revalidatie en de geneeskunde.

e-fit 6
e-fit 5
e-fit 3
e-fit 7

Prijzen + Gratis Voedingsadvies

Bij startkuur: E-wear 52€
10 beurten opnemen binnen 3 maanden* 399€
20 beurten opnemen binnen 6 maanden* 699€
30 beurten opnemen binnen 7 maanden* 950€
48 beurten (2x/week) opnemen binnen ½ jaar 1199€
48 beurten (1x/week) opnemen binnen 1 jaar 1299€
12 maanden (96x – 2x/week) opnemen binnen 1 jaar 2100€
*tenzij medische redenen

Back To Top