skip to Main Content
0479/46 50 74 info@pureskin.cc GRATIS VERZENDING VANAF €75

HUIDVERBETERING

Intakegesprek

Wanneer je de eerste keer bij Pureskin komt voor een gelaatsverzorging maken we graag tijd voor een intakegesprek en uitgebreide huidanalyse. Elke huid is anders en moet een andere verzorging of behandeling krijgen. Wil je een ontspannende gelaatsverzorging in een rustige sfeer weg van alle stress? Of wil je iets verbeteren aan je huid? We gaan na wat je wil verbeteren aan je huid, zo stellen we samen een behandelplan op. Dan maken foto’s van de huid met de LightSkin. Dit slimme toestel gaat aan de hand van 3 lichtfequenties en 10 foto’s een nauwkeurige analyse maken van je huid. Zo krijgen we een juist beeld van uw huidconditie en maken we zichtbaar wat met het blote oog niet te zien is .

We analyseren verschillende huidproblemen: poriën, vlekken, rimpels en fijne lijntjes, talg/acné, pigmentatie, vocht/dehydratatie, huidtextuur, gevoeligheid, teint en zonschade. De verschillende foto’s worden besproken waarna we de optimale gelaatsbehandelingen met producten voor thuisgebruik adviseren . Dit kan aangevuld worden met een behandelplan om uw huidconditie te verbeteren.

Om het effect van de behandelingen langdurig te behouden wordt geadviseerd om dagelijks gebruik te maken van de Germaine de Capuccini producten.

Expertverzorgingen

 • Oogverzorging  45€
  In combinatie met gelaatsverzorging  30€
  Een professionele oogverzorging om expressielijntjes en rimpels te verminderen.
 • Timexpert white  115€
  Een intensieve gelaatsverzorging die de werkt op de helderheid en egale teint van de huid. We corrigeren zonnevlekjes.
 • Excel Therapy O2  115€
  Anti-stress en zuurstofbehandeling. Voor een fantastische glow.
 • Hydracure  115€
  Een verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.
 • Timexpert Vit C+ 115€
  Vitamine C is de anti-aging vitamine bij uitstek. Een evenwichtig anti oxidant, regenereert collageen, klaart de huid op en is evenwicht herstellend.
 • Timexpert SRNS 115€
  Vernieuwde manier om de veroudering van de huid te vertragen. Ouderdomstekenen en vermoeidheid vervagen.
 • Timexpert rides neo age  115€
  Keer de tijd om met deze verzorging. We bestrijden dynamische en statische rimpels. Uitdrukkingslijnen opvullen, rimpels glad maken. Botoxeffect!
 • Timexpert lift  115€
  Het gelaat is zichtbaar steviger en wordt harmonieuzer. Een natuurlijke facelift voor gelaat en hals.
 • For Men  115€
  Speciaal voor de man. Een relaxerende, zuiverende gelaatsbehandeling op basis van vit. C

Dermocosmetische Behandelingen

Bewezen effectiviteit met dermatologische controle!

 • B-Calm 115€
  Deze verzorgingslijn is 100% compatibel met elk huidtype,
  zelfs de meest broze en gevoelige. Het exclusieve ingrediënt :SKINBIOME REPAIR is een prebiotische en probiotische samenstelling die is ontworpen om de bacteriële flora opnieuw in evenwicht te brengen en de natuurlijke afweersystemen te activeren. De huid is kalm en ontstopt. Irritatie, roodheid en schilfering verbeteren aanzienlijk.

Medisch Esthetische Behandelingen

Synergyage cosmeceuticals:
Cosmeceutische lijn van de hoogste kwaliteit. Krachtige ingrediënten en maximale concentraties om het uitzicht en de kwaliteit van de huid grondig en tot in de diepte te verbeteren.
Aanbevolen voor: dermatologische problemen, tekenen van huidveroudering, pigmentvlekken, littekens van acné en matte, doffe huid. Telkens een kuur van verschillende sessies.

 • Synergyage AOX
  Enkel in kuurvorm te gebruiken. 4 behandelingen + gratis thuisverzorgingsproduct van Synergyage. 60€/behandeling
  Dit is het anti-aging peelingsysteem. AOX garandeert professionele resultaten zonder ongemakken tijdens de behandeling. We verkrijgen een uniforme teint, een gehydrateerde huid, er is een nieuwe stimulatie van collageen en elastine.
 • Dermatechpen behandeling.
  Enkel in kuurvorm te gebruiken. 4 behandelingen + gratis thuisverzorgingsproduct van Synergyage. 125€/behandeling
  De dermatechpen behandeling is een intensieve gelaatsbehandeling zonder chirurgie. We gebruiken hierbij een instrument met een geautomatiseerd inbrengsysteem met 36 ultrafijne micro-naaldjes. Deze micro-naaldjes gaan gecontroleerd minuscuul kleine gaatjes maken in de huid. Hierdoor gaat de huid zich van nature uit verdedigen en terug “wakker worden”. De productie van huideigen collageen en elastine gaat verhogen. Hierdoor gaat de kwaliteit en textuur van de huid verbeteren. We bekomen een stevigere huid, de rimpels en expressielijntjes gaan vervagen, een frissere teint, die meer egaler is. Tevens gaat de huid meer stralen en de poriën verkleinen. Ze verbetert de kwaliteit van de huid zonder de gelaatsuitdrukking te veranderen. (denk aan botox)
 • Led – expert lichttherapie 150€
  Led – expert gebruikt 2200 dioden (licht met een hoog vermogen en grote zuiverheid) om je huid te verjongen, minder gevoelig, egaler en stralender te maken. Het licht werkt in op het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.
  Er zijn 4 verschillende kleuren waar we mee kunnen werken:
  – Rood voor minder rimpels, een stevigere huid met meer helderheid.
  – Paars voor een gladdere en matte huid.
  – Oranje kleur gaat de huid kalmeren en ontspannen.
  – Groen egaliseert de huid maakt donkere vlekken minder intens en geeft de huid een egaler uitzicht.
  Het is een volledig pijnloze behandeling met directe resultaten.
PURESKIN BEAUTYCENTER
PURESKIN BEAUTYCENTER
PURESKIN BEAUTYCENTER
PURESKIN BEAUTYCENTER
Back To Top