Ga naar hoofdinhoud

HUIDVERBETERING

Intakegesprek

Wanneer je de eerste keer bij Pureskin komt voor een gelaatsverzorging maken we graag tijd voor een intakegesprek en uitgebreide huidanalyse. Elke huid is anders en moet een andere verzorging of behandeling krijgen. Wil je een ontspannende gelaatsverzorging in een rustige sfeer weg van alle stress? Of wil je iets verbeteren aan je huid? We gaan na wat je wil verbeteren aan je huid, zo stellen we samen een behandelplan op. Dan maken foto’s van de huid met de LightSkin. Dit slimme toestel gaat aan de hand van 3 lichtfequenties en 10 foto’s een nauwkeurige analyse maken van je huid. Zo krijgen we een juist beeld van uw huidconditie en maken we zichtbaar wat met het blote oog niet te zien is .

We analyseren verschillende huidproblemen: poriën, vlekken, rimpels en fijne lijntjes, talg/acné, pigmentatie, vocht/dehydratatie, huidtextuur, gevoeligheid, teint en zonschade. De verschillende foto’s worden besproken waarna we de optimale gelaatsbehandelingen met producten voor thuisgebruik adviseren . Dit kan aangevuld worden met een behandelplan om uw huidconditie te verbeteren.

Wil je intensief werken op anti-age? Dan hebben we verschillende mogelijkheden. Om het effect van de behandelingen langdurig te behouden wordt geadviseerd om dagelijks gebruik te maken van de Germaine de Capuccini producten.

Je hebt immers 70% van een mooie huid zelf in de hand.

Expertverzorgingen

 • Oogverzorging  30€ enkel in combinatie met gelaatsverzorging
  Een professionele oogverzorging om expressielijntjes en rimpels te verminderen.
 • Timexpert white  120€  90min
  Een intensieve gelaatsverzorging die de werkt op de helderheid en egale teint van de huid. We corrigeren zonnevlekjes. Voor een huid met hyperpigmentatie.
 • Excel Therapy O2  120€  90min
  Een verzorgingslijn die de huid beschermt tegen stress veroorzakende milieuomstandigheden. Laat een vaal en dof uitzicht verdwijnen. De huid bruist van vitaliteit terwijl de tekenen van huidveroudering vervagen.
 • Timexpert Hydraluronic  120€  90min
  Voor een intensief dehydrateerde, gladde en frisse huid met instant plumping effect. Voor een soepel en comfortabel aanvoelende huid.
 • Timexpert Vit C+ 120€  90min
  Vitamine C is de anti-aging vitamine bij uitstek. Bestrijdt de negatieve effecten van vroegtijdige huidveroudering. Laat de huid opnieuw stralen, geeft hydratatie en een intense glow.
 • Timexpert SRNS 120€  90min
  Het “anti-stressvermogen” is de belangrijkste pijler waarrond Timexpert SRNS draait. De verzorging gaat het verdedigingsmechanisme van de huid activeren. De huid gaat zich overdag verdedigen en het activeert ‘s nachts de herstelfunctie van de huid.
 • Timexpert rides neo age  120€  90min
  Keer de tijd om met deze verzorging. We bestrijden dynamische en statische rimpels. Uitdrukkingslijnen opvullen, rimpels glad maken. Botoxeffect!
 • Timexpert lift  120€  90min
  De gelaatsvolumes worden voller, de gelaatscontouren krijgen strakkere vormen. Het gelaat krijgt meer volume. Een natuurlijke facelift voor gelaat en hals.
 • B-Calm 120€  90min
  Een lijn voor de meest broze en gevoelige huid. Het skinbiome repair ingrediënt brengt de bacteriële flora opnieuw in evenwicht. De huid is terug kalm zonder irritatie of roodheid. We versterken de huidbarrière. Bewezen met effectiviteit van dermatologische controle.
 • For Men  120€  90min
  Speciaal voor de man. Een relaxerende, zuiverende gelaatsbehandeling op basis van vit. C

Medisch Esthetische Behandelingen / huidverbetering

 • Dermatechpen behandeling. 155€/behandeling
  Enkel in kuurvorm te gebruiken. 4 behandelingen + gratis thuisverzorgingsproduct van expert lab twv 52 euro. (de medische lijn producten)
  De dermatechpen behandeling is een intensieve gelaatsbehandeling zonder chirurgie. We gebruiken hierbij een instrument met een geautomatiseerd inbrengsysteem met 36 ultrafijne micro-naaldjes. Deze micro-naaldjes gaan gecontroleerd minuscuul kleine gaatjes maken in de huid. Hierdoor gaat de huid zich van nature uit verdedigen en terug “wakker worden”. De productie van huideigen collageen en elastine gaat verhogen. Hierdoor gaat de kwaliteit en textuur van de huid verbeteren. We bekomen een stevigere huid, de rimpels en expressielijntjes gaan vervagen, een frissere teint, die meer egaler is. Tevens gaat de huid meer stralen en de poriën verkleinen. Ze verbetert de kwaliteit van de huid zonder de gelaatsuitdrukking te veranderen. (denk aan botox)
 • Led – expert lichttherapie 155€
  Led – expert gebruikt 2200 dioden (licht met een hoog vermogen en grote zuiverheid) om je huid te verjongen, minder gevoelig, egaler en stralender te maken. Letterlijk een lichtmasker. Het licht werkt in op het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Hierdoor kunnen we huidproblemen gaan behandelen.
  Er zijn 4 verschillende kleuren waar we mee kunnen werken:
  – Rood voor minder rimpels, een stevigere huid met meer helderheid.
  – Paars voor een gladdere en matte huid. (bij acné en onzuiverheden)
  – Oranje kleur gaat de huid kalmeren en ontspannen. (voor de gevoelige huid)
  – Groen egaliseert de huid maakt donkere vlekken minder intens en geeft de huid een egaler uitzicht. (bij pigmentatieproblemen)
  Het is een volledig pijnloze behandeling met directe resultaten.
 • Efficy toestel met vacuüm, push pull en DTI 155€
  Wil je anti-age werken? Lijnen en uitdrukkingslijnen verzachten? Dan is dit DE behandeling! Het efficy toestel is een medisch esthetisch toestel dat werkt met radiofrequentie, vacuüm push pull en DTI.  Radiofrequentie gaat energiegolven in de huid brengen. Deze energie wordt omgezet in warmte, hierdoor gaan de collageenvezels samentrekken en de huid spant op. De huid gaat extra collageen aanmaken waardoor deze steviger en voller wordt. Rimpels worden minder diep en de huid ziet er steviger en voller uit. Rondom de ogen zorgt deze versteviging voor een natuurlijke lift. Tegelijkertijd met de radiofrequentie passen we vacuüm push-pull toe. Deze werkt vocht afdrijvend. De bloedtoevoer wordt extra gestimuleerd en afvalstoffen worden gemakkelijker afgevoerd naar de lymfeklieren. Je gelaat krijgt een volumineus uitzicht. Producten worden hierdoor beter opgenomen. Als laatste worden de werkstoffen van het masker tot in de gewenste huidlaag ingebracht door de DTI. Hierdoor heeft elke behandeling dubbel zoveel effect.

  Je kan deze behandeling 1 keer per jaar in kuurvorm toepassen voor een echt facelift resultaat. Voor 6 behandelingen betaal je dan 540€ ipv 600€.

   

 • Dermaplane 155€
  Dermaplaning is een behandeling waarbij door middel van een steriel chirurgisch mesje donshaartjes, dode huidcellen en vuil worden verwijderd. Met het mesje worden deze van de huid geschraapt waardoor de huid extra wordt geëxfolieerd. Je huid gaat fijner worden en je krijgt een uitzonderlijke mooie glow. Wanneer je veel last hebt van puistjes die langer zichtbaar blijven,  grove poriën, lijntjes of rimpels kies je best voor deze behandeling. Het maakt de huid strakker, gladder en egaler.
PURESKIN BEAUTYCENTER
PURESKIN BEAUTYCENTER
PURESKIN BEAUTYCENTER
PURESKIN BEAUTYCENTER
Back To Top