Ga naar hoofdinhoud

OVER ISABELLE

Schoonheidsspecialisatie zit al van jongs af aan in mij. Als kleine meid snuffelde ik in het beauty kastje van mijn grootmoeder en zat ik naast haar tijdens haar schoonheidsbehandelingen. Op veertienjarige leeftijd wist ik: dit is het! De nood aan werkzekerheid en een beetje druk van buitenaf brachten mij eerst in het hoger onderwijs.

Als de doorzetter die ik ben, volgde ik nadien verschillende opleidingen om mijn passie achterna te gaan. Zowel in binnen -en in buitenland. Ik moest en zou schoonheidsspecialiste worden! Ik startte in bijberoep met mijn schoonheidsinstituut en door mijn functie als trainingsmanager bij Germaine de Capuccini, leerde ik de producten kennen als geen ander. Dit resulteerde in een onvergelijkbare kennis die ik graag deelde met mijn klanten.

Tot op heden werk ik nog steeds met de producten van Germaine de Capuccini, ondertussen al enkele jaren als voltijdse schoonheidsspecialiste in mijn eigen zaak. Nieuwe klanten komen voor mijn kennis van gelaatsbehandelingen en voor de E-fit formule en de tanning die ik verzorg. Onze specialisatie zijn gelaatsverzorgingen zowel huidverbeterend als lekker ontspannen en e-fit voor een gelukkige energieke slanke balans in het leven. Tevreden klanten komen terug voor mijn positieve uitstraling en mijn productkennis.

Wanneer u een behandeling bij Pureskin ondergaat, ontvangt u een totaalpakket met een ontspannend muziekje, een wegdromende geur, een sfeervolle kaars en vooral de b├ęste producten. De perfectie waarnaar ik streef is niet enkel terug te vinden in mijn producten, maar ook in uw hele ervaring bij Pureskin.

Zoekt u een rustmoment in drukke tijden of wat verwennerij in het algemeen? Ik help u graag verder met een behandeling die even uniek is als uzelf.

Lieve groetjes,
Isabelle

Back To Top